ΚΤΗΜΑ ΑΝΘΗΔΩΝ

H ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Βιώστε τον αγροτουρισμό, όπως δεν τον έχετε ξαναζήσει.

Αξιοποιώντας την φύση, την άψογη θέα της ακτογραμμής από το κτήμα που βρίσκεται ανάμεσα σε βουνό και τη θάλασσα δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον με απόλυτη ιδιωτικότητα και γαλήνη.

Ένας προορισμός για όλο το χρόνο, το συγκρότημα μας προσφέρει μια εναλλακτική εικόνα στην οικολογία, την ιδιαίτερη γαστρονομία και τα τοπικά έθιμα της χώρας μας. Ζήστε την πρωινή σίτιση των ζώων μας και επιλέξτε εσείς οι ίδιοι τα αυγά του πρωινού σας από το κοτέτσι μας.

Βιώστε μαζί μας την παραδοσιακή συγκομιδή των ελαιώνων κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και ανακαλύψτε τα μυστικά της μεσογειακής διατροφής. Κόψτε εποχιακά φρούτα από τα δέντρα, λαχανικά από τη γη, συλλέξτε μανιτάρια και βότανα από τα βουνά και φτιάξτε μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού.

Μια διαφοροποιημένη μορφή τουρισμού, όπου διαχρονικά χωριά, μικρές απομακρυσμένες εκκλησίες, εκπληκτικά τοπία και μονοπάτια του βουνού περιμένουν να ανακαλυφθούν.

Ένα ασφαλές καταφύγιο για οικογένειες, πεζοπόρους, ποδηλάτες, φωτογράφους και yuppies που απλά θέλουν να ξεφύγουν από το χάος της πόλης.

Ζήστε τη ζεστασιά του προσωπικού μας, πρόθυμοι να βοηθήσουν και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για μια αξέχαστη εμπειρία.